Over ons

Over ons

Van Schaik Elektrotechniek BV

Wij zijn een gecertificeerd elektro technisch installatiebedrijf en werken vanuit Harmelen in het hart van Nederland. Met ruime ervaring timmeren wij al vele jaren succesvol aan de weg. Wij besteden veel aandacht aan onze diensten en producten en werken met een enthousiast en vakkundig team dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

Ons streven is altijd om samen met u een succesvolle en jarenlange relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze heldere afspraken na te komen en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor een eerlijke en redelijke prijs. Vanuit ons magazijn in onze hoofdvestiging hebben wij veelal alle benodigde producten voor installatie, onderhoud en revisie op voorraad. Zo kunnen wij snel en adequaat inspelen bij eventuele calamiteiten.

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht met oog voor detail. Door ons heldere en vakkundige advies vooraf, weet u precies wat u achteraf van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Diensten

Wij leveren een breed pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek zoals beveiligings- en lichtinstallaties en geven deskundig advies over energiebesparende oplossingen. Bovendien kunt u na ingebruikneming van uw installatie rekenen op onze betrouwbare service en onderhoud.

Overweegt u een van onderstaande diensten in te willen huren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten boordevol energie, adviseren u graag over alle mogelijkheden en wijzen u op de voor- en nadelen. Maar ook zaken als, wat zijn de kosten, wat levert het op en hoe snel verdient u uw investering terug zowel op de korte- als de lange termijn. Elektrotechniek Kees van Schaik is als totaalinstallateur werkzaam op een breed gebied en wij zijn van vele markten thuis.

Kwaliteit

Van Schaik Elektrotechniek streeft naar een hoge kwaliteit  en professioneel elektrowerk. Door het volgen van verschillende opleidingen en trainingen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de markt. Om kwaliteit voor u als klant te garanderen, zijn wij in het bezit van een aantal certificeringen en keurmerken. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat.

Hieronder vind u een overzicht van de keurmerken waar wij aan verbonden zijn:

Lid van techniek Nederland

Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI)

Dit is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Techniek Nederland is van mening dat installaties en apparatuur  aan hoge eisen moeten voldoen. Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Zaken doen met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

InstallQ

Deze organisatie beheert erkenningsregelingen en certificatieregelingen die u als consument zekerheid geven over de kwaliteit van een door u aangeschafte installatie of afgegeven advies.  Dit geldt bijvoorbeeld voor verschillende technische installaties waarmee uw huis van warmte, licht en water wordt voorzien en voor energieadviezen en/of legionella adviezen.

CCV Borg

Deze kwaliteitseis heeft betrekking op inbraakbeveiliging. Inbraakbeveiliging moet passen bij het risico op inbraak voor de betreffende woning of het onderhavige bedrijfspand. Daarvoor moet een doordacht beveiligingsplan worden gemaakt. Verder moeten de beveiligingsmaatregelen van goede kwaliteit zijn en met elkaar samenhangen. Het werk van de leverancier en goed beheer door de gebruiker, bepalen de kwaliteit van de inbraakbeveiliging. En ook het vertrouwen dat verzekeraar en politie hebben in deze belangrijke voorzieningen.

Leerbedrijf

SBB

Dit staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken regelmatig met stagiairs en leiden leerlingen op zowel binnen als buiten. Zo krijgen we steeds de vakmensen die we nodig hebben.

Onze algemene voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing zijn als u een zakelijke klant bent:

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB) 2007

Als u consument bent, zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

De Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) 2016 als het gaat om installatiewerk uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement en uitgezonderd werk aan een signaleringssysteem.

De Algemene Voorwaarden Consumentenwerk Signaleringsysteem (AVCS) – 2017 als het gaat om werk aan een signaleringssysteem uitgezonderd werk op basis van het onderhoud- en serviceabonnement.

 

 

 

0348 - 443642
info@vanschaikelektrotechniek.nl