Zonnepanelen

Zonnepanelen

Niet meer afhankelijk zijn van grote energieleveranciers. Wie wilt dit nu niet? Door uw eigen zonnepanelen kan dit. Maar deze panelen bieden nog veel meer voordelen. Wij rekenen de voordelen voor u uit, geven advies op maat en installeren uw zonnepanelen.

WAAROM ZONNEPANELEN?

Aan het gebruik van zonnepanelen zitten meer dan genoeg voordelen. Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet:

  • U bent minder afhankelijk van energieleveranciers. De energie die u opwekt is voor u en hoeft u niet voor te betalen.
  • U draagt mee aan een schoner milieu. De CO2 uitstoot wordt verlaagd en de energie is schoon.
  • Een lagere energierekening. De zonnepanelen zijn besparend en als u elektriciteit over heeft kunt u deze verkopen.
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. De zonnepanelen worden geïnstalleerd en vervolgens jaarlijks gecontroleerd.
  • Zonnepanelen gaan wel 40 jaar mee. U bent dus voor een lange tijd verzekerd van een duurzame energiebron.
  • De investering heeft u binnen 5 tot 10 jaar terugverdiend.

DE VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Een fiscaal voordeel geeft de Energie Investerings Aftrek (EIA).  Met het gebruik van deze aftrek kunt u 41,5% van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst. Dit levert u meteen een belastingvoordeel op.De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. U betaalt daardoor maar een klein deel van de daadwerkelijke kosten van de investering. U kunt in een gunstig geval uw investering binnen vier jaar terugverdienen. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw telefoon of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen.

Verder kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Deze aftrek is weergegeven in een percentage. De hoogte van dit percentage hangt af van het geïnvesteerde bedrag in uw onderneming.

OVERSTAPPEN NAAR DUURZAME ENERGIE IS GEEN GEDOE!

Veel mensen denken dat het overstappen naar duurzame energie een hoop gedoe is. Dit is niet het geval. Wij nemen het werk voor u uit handen. Als eerste wordt er onderzocht of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ideaal is een hoek van 35 graden in zuidelijk richting. Wanneer de situatie optimaal is, dan zijn wij tevens gekwalificeerd om de panelen op het dak te plaatsen en uw meterkast aan te passen.

Wilt u meer weten over de installatie van zonnepanelen bij u thuis of voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten of advies op maat?

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl