Laadpunten

Laadpunten

LAADPUNTEN VOOR DE ELEKTRISCHE AUTO

Elektrische auto’s zijn het vervoer van nu en het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een laadpunt hebben. Van Schaik Elektrotechniek plaatst en levert laadpunten bedrijfsklaar.

WAAROM LAADPUNTEN?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Van Schaik Elektrotechniek biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

DE SERVICE VAN UW INSTALLATEUR

Van Schaik Elektrotechniek levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Van Schaik Elektrotechniek de jaarlijkse controle van laadpunten voor u verzorgen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten en uw laadpunten worden jaarlijks gecontroleerd en onderhouden zodat de kans op storingen en uitval beperkt wordt.

DE VOORDELEN VAN LAADPUNTEN 

De voornaamste voordelen van onze laadpunten zijn:

  • Ze zijn duurzaam
  • Opladen gaat snel
  • Geschikt voor alle hybride of elektrische auto’s
  • Uitgebreid assortiment
  • Lagere kosten dan benzine of diesel

Meer weten over laadoplossingen?

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl