Verlichting

Verlichting

Energiezuinige VERLICHTING, HOE DOET U DIT?

Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van de verlichting? Hier kunt u veel op besparen. Rekening houden met uw verlichting is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op uw verlichting.

Van Schaik Elektrotechniek helpt u graag op dit gebied. Wij helpen u met het vinden van de beste oplossing voor uw huis of kantoor.  Energiezuinige verlichting kan op verschillende manieren:

♦ Energiezuinige LED-oplossingen
♦ Energiezuinige armaturen en lampen
♦ Daglichtafhankelijke regelingen
♦ Aanwezigheidsdetectie

 

Noodverlichting

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood, alle personen in uw gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Bij stroomuitval of ontruiming bij brand blijkt dit zonder de juiste verlichting erg lastig te zijn. Zeker voor mensen die niet dagelijks in het gebouw aanwezig zijn. Er vallen bij calamiteiten nog altijd onnodig veel slachtoffers doordat zij niet tijdig de nooduitgangen weten te bereiken. Daarom is noodverlichting belangrijk en moet het in een gebouw aanwezig zijn.

Noodverlichting moet aan allerlei regelgeving en normen voldoen. Denk hierbij aan het Bouwbesluit, het Gebruiksbesluit en de Arbowet. Wij kunnen u helpen met het voldoen aan alle wettelijke eisen.

Het verplichte onderhoud en de periodieke controle kunt u ook uit handen geven aan Elektrotechniek Van Schaik. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw noodverlichtingsinstallatie? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af.

LED-verlichting

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van noodverlichting is LED-verlichting. LED-verlichting is erg energiezuinig en u kunt hiermee tot wel 60% besparen op uw energiekosten.

 

Meer weten over verlichting?

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl