Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektra voor bedrijven en woningen

Huis- en bedrijfsinstallaties installeren is één van onze hoofdactiviteiten. Voor talloze bedrijven en particulieren maakt Van Schaik Elektrotechniek zich verdienstelijk met de aanleg van elektro technische installaties.

Door vooraf met u een duidelijk installatieplan op te stellen, worden eventuele knelpunten tijdens het werk voorkomen. U bent bij ons verzekerd van een professionele aanpak. Die aanpak kenmerkt zich door het genoemde installatieplan voorzien van een duidelijke werkinstructie en natuurlijk ook door onze enthousiaste vakmensen.

 

Geen risico en de juiste partner

U kunt zonder problemen gebruikmaken van al uw elektrische installaties. Wij adviseren onze klanten het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat u zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt. Schakel onze hulp in en garandeer uzelf goed en correct werkend materiaal, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij u graag kennis mee maken.

Ontdek de voordelen van Van Schaik Elektrotechniek uit Harmelen! Neem contact met ons op.

Winkel, kantoorpand of bedrijfsgebouw

Bij Van Schaik Elektrotechniek bent u verzekerd van een professionele aanpak of dit nu gaat om winkels, kantoorpanden of bedrijfsgebouwen.

Wij adviseren u over de aanleg van elektra, verlichting, noodverlichting, (inbraak) beveiliging, zonnepanelen en andere elektrische installaties in uw pand. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele proces van ontwerp, tekening tot onderhoud. Met deze betrokken en flexibele houding staan wij garant voor een goed eindresultaat. Op al onze uitgevoerde opdrachten is altijd een opleveringswaarborg van toepassing, zodat u vooraf weet dat het achteraf echt goed zit!

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van allerlei elektrische bedrijfsinstallaties in en om uw bedrijfspand, met als doel in uw pand een zo comfortabel en prettig mogelijke sfeer te creëren en dit geheel af te stemmen op uw wensen.

Huisinstallaties

Van Schaik Elektrotechniek ontwerpt, installeert en keurt alle elektrische huisinstallaties, van ontwerp tot en met oplevering en met het daaruit voortvloeiende onderhoud. Van telefoon tot videofoon, van stofzuigsystemen tot de algemene verlichting. Wij leveren u op gewenste kwaliteit afgestemde, energie- en onderhoudsvriendelijke huisinstallaties. Bij alles wat wij doen, staat u als klant centraal, het is tenslotte uw woning.

Ieder onderkomen vraagt om unieke huisinstallaties. Daarom zullen wij vooraf aan begroting of start werkzaamheden de tijd nemen om het project samen met u door te nemen en te luisteren naar uw wensen. Door deze werkwijze en onze ervaring zijn wij in staat u een offerte geheel op maat aan te bieden.

 

Wilt u meer weten over onze elektrotechische oplossingen?

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl