Datanetwerken

Datanetwerken

Datanetwerken spelen een steeds grotere rol in onze samenleving en zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse communicatie activiteiten. Het aanleggen van datanetwerken is een van de disciplines van Van Schaik Elektrotechniek. 

Uitbreiding van het aantal computers, printers en telefoons binnen uw woning of bedrijfspand brengt met zich mee dat ook het datanetwerk van groot belang wordt om goed en snel te kunnen functioneren. Het moeiteloos op elke plek kunnen beschikken over een internetverbinding is niet alleen erg makkelijk, maar vaak ook noodzakelijk. In nauw overleg wordt eerst een optimaal netwerkplan uitgewerkt, waarbij flexibiliteit voorop staat. Immers de indeling van uw kantoor of woonkamer kan veranderen en dan moet het netwerk moeiteloos mee kunnen verhuizen naar de nieuwe situatie. Kortom, u bent voor het aanleggen of uitbreiden van uw datanetwerken bij ons aan het goede adres.

De prestatie van een bekabelingsysteem is van meer dan alleen een kwalitatief goede kabel en connector afhankelijk. Om voldoende snelheid en stabiliteit te kunnen bewerkstelligen dient een datanetwerk goed ontworpen, geïnstalleerd, getest en beheerd te worden.

Uw internetverbinding moet snel werken en stabiel zijn. Daarnaast wil u als er een bureau op kantoor bijkomt, niet de bedrading opnieuw hoeven leggen. Als uw datanetwerk goed is aangelegd zorgt dat voor efficiënte werkprocessen.

Voor het aanleggen van datanetwerken hebben wij zeer vakkundige specialisten in huis, die alle vormen van datanetwerken optimaal kunnen installeren. Ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden. 

Neem contact op voor meer informatie

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl