Beveiliging

Beveiliging

EEN VEILIG GEVOEL THUIS EN OP HET WERK

Er zijn veel externe factoren die aanslag kunnen doen op de continuïteit van uw bedrijf, zoals inbraak en brand. Wij zijn een BORG en Dekra gecertificeerd installateur wat u de garantie geeft dat uw inbraak- en brand beveiliging bij ons in goede handen is. Door onze 24/7 storingsdienst zal uw woning of bedrijfspand na installatie dag en nacht beveiligd zijn.

Ook het combineren van beveiligingssystemen op een centraal besturingssysteem is een mogelijkheid. Zo wordt u voorzien van een duidelijk systeem dat centraal te bedienen is en ingericht is op uw wensen, uw gebruiksgemak en de gestelde veiligheidsrichtlijnen. Wij installeren alleen systemen met keurmerk die aan de richtlijnen van de Arbo-wet, bouwbesluit en kwaliteitseisen voldoen. De systemen zijn afzonderlijk of gecombineerd te installeren.

 

Houd inbrekers buiten de deur

Een inbraak is aangrijpend. Het is een enorme inbreuk op de privacy. Naast dat er eigendommen worden meegenomen is er ook vaak sprake van vernielingen. Financieel en emotioneel een behoorlijke klap. Na een inbraak voelt men zich vaak minder veilig in huis. Zorg dat u een inbraak voor bent en beveilig uw woning. Dat kan op verschillende manieren.

Alarminstallatie

Een alarminstallatie detecteert en waarschuwt bij een inbraak. Maar helpt ook preventief. Als inbrekers zien dat er een alarminstallatie aanwezig is, gaan ze al snel een deurtje verder.

Slimme beveiliging

Huizen worden steeds slimmer, ook de beveiliging van uw huis kan steeds slimmer. U kunt uw beveiliging ook besturen op afstand.

Camerabeveiliging

Wilt u uw woning, bedrijfspand en- of het omliggende terrein bewaken met een van onze geavanceerde camerabeveiligingssystemen? Dat kan geheel op maat, opvallend of onopvallend te integreren op uw locatie. De opgenomen beelden kunnen worden opgevraagd en indien gewenst worden afgedrukt op papier. Veelal installeren wij systemen met de mogelijkheid om de bewaking van uw objecten op afstand te monitoren. Zo kunt u o.a. op uw mobiele telefoon de beelden live volgen of terugkijken. Voorkom verrassingen en weet wie er voor uw deur staat.

Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur voorzien van de allernieuwste technieken die in staat zijn de beelden digitaal weg te schrijven op bijvoorbeeld een harde schijf van een computer. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze systemen en toegepaste technieken meerdere dagen achtereen opnemen, snel door beelden scrollen en adequaat reageren op situaties. Dit in tegenstelling tot de wat oudere systemen die veelal met een videorecorder werken.

Intercom

Intercomsystemen worden vaak gebruikt bij toegangen waar u geen zicht op heeft. Bezoekers moeten zich in dit geval eerst verplicht melden zodat u kunt beslissen of u ze toegang wil verlenen. Het is fijn om te weten dat er geen mensen met kwade bedoelingen bij u aan de deur staan. Met een intercom bent u goed voorbereid. Het is tegenwoordig mogelijk om op uw smartphone of tablet te zien wie er voor de deur staat. Ook kunt u bijvoorbeeld de verlichting rondom de intercom automatisch laten aangaan als er beweging is. En een foto van het bezoek laten archiveren in het geheugen.

Een intercom is zeer geschikt voor oudere mensen in een appartementencomplex en bewoners van woontorens. Maar ook voor de zakelijke klant kan een intercom een uitkomst zijn. Uw personeel hoeft de deur niet te openen maar kan met 1 druk op de knop toegang verschaffen aan de juiste personen.

Terreinbeveiliging

Een van onze specialiteiten is terreinbeveiliging. Systemen met o.a. ondergrondse niet zichtbare detectie apparatuur. Systemen die waarschuwen zodra een indringer uw terrein of tuin betreedt nog voordat deze uw woning of bedrijfsobject hebben benaderd. Deze manier van terreinbeveiliging stelt u in staat snel en adequaat maatregelen te treffen en eventuele schade tot een minimum te beperken.

Betrouwbaarheid en veiligheid is een van de belangrijke kenmerken van onze werkwijze. Zo zijn onze systemen bestand tegen de meest uiteenlopende invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zaken die invloed kunnen hebben en kunnen resulteren in eventuele storingen zoals zwaar wegverkeer, regen, onweer, sneeuw, hagel, zon en- of klein ongedierte. Onze ondergronds detectiesystemen ontsieren niet uw terrein of tuin door storende elementen zoals kasten, draden en in het oog springende onderdelen. Terreinbeveiliging is een zeer fraaie oplossing en bovendien niet te traceren door eventuele indringers.

Contact over onze beveiligingsoplossingen

0348 - 443642
    0348 - 443642
    info@vanschaikelektrotechniek.nl